Om os

Vores projekter

Job

Kontakt os
Vores værdier


Respekt for din dyrebare tid
Tiden er en af vore dyrebareste ressourcer.

Der er mange steder, hvor man unødigt kan komme til at spilde sin tid. Ikke mindst foran computeren. Som udvikler af software, betragter vi det som en af vores fornemste opgaver ikke at spilde din tid. Derfor forsøger vi hele tiden at udtænke nye måder, hvorpå vi kan gøre dine arbejdsopgaver ved computeren lettere og hurtigere at løse.

Vi vil også rigtig gerne overraske dig positivt, og give dig nye uventede fordele og muligheder.

Vi vil gerne gøre en positiv forskel
Vi vil gerne gøre hverdagen lidt nemmere for vores brugere, og bruger rigtig mange ressourcer på at kunne give vores brugere hurtigere genveje til at få løst deres opgaver og på at opfinde nye uventede muligheder.

Vi sætter også en ære i at gøre det nemmere for nye virksomheder at komme i gang. Via arbejdet med Synsdata, har vi været med ved fødslen af rigtig mange nye virksomheder. Vi kender til de mange bekymringer som nye kommende virksomhedsejere har. Der er mange ting som man skal have styr på i forbindelse med opstarten – og ikke mindst mange løbende administrative opgaver, når først virksomheden er startet op. Dette er en af grundene til, at vi med Synsdata har skabt et komplet business-system, der kan hjælpe vores kunder med at bevare overblikket – og samle deres IT-udfordringer i ét system.


Enteraction støtter: