Om os

Vores projekter

Job

Kontakt os
Om os


Enteraction udvikler softwareapplikationer til internettet, som såkaldte SaaS-programmer (Software-as-a-Service). Dvs. at programmerne ikke skal installeres på en computer, men i stedet for kan tilgås via internettet. Enteraction arbejder med følgende projekter:

Enteraction er startet i 2003 af Palle Frank Jensen, der udover en IT-faglig baggrund med specialisering i brugervenlighed, også har arbejdet en årrække som illustrator.

IT med globale ambitioner
Enteractions projekter har alle ambitioner om at udnytte det potentiale, der er til stede globalt. Synsdata er på vej til det svenske marked – og vore andre projekter er født globale.

IT med innovation
Vi udvikler vores egne projekter, og har fokus på at tilbyde programmer der giver vores kommende brugere nye og bedre muligheder.

IT med klar kommunikation
Vi har fokus på at være tydelige i vores kommunikation. Vi betragter vores brugergrænseflader som vores dialog med vores brugere, og vi er dedikerede til at være en intelligent og inspirerende samtalepartner.

IT med brugervenlighed og brugbarhed
At vores programmer er brugervenlige og brugbare er en helt fundamental forudsætning for alt vores udviklingsarbejde. Vi tager gerne nogle ekstra iterationer i vores udviklingsarbejde - for at forbedre brugeroplevelsen og brugervenligheden.